Zonnebrillen bij Govaert Optiek in Hoogerheide

Laat de zon maar komen!

Zonnebrillen op sterkte

Govaert Optiek verzorgt ook zonneglazen op sterkte, met dezelfde service en hetzelfde vakmanschap als u gewend bent voor uw gewone bril. Ook voor uw zonnebril op sterkte kunt u kiezen voor hoog contrast glazen of polariserende glazen.

Zonneglazen

Zonneglazen van een goede kwaliteit beschermen uw ogen tegen de schadelijke ultraviolette straling van de zon. U voorkomt klachten die veroorzaakt worden door UV straling, zoals branderige en tranende ogen, een vervroegde vertroebeling van de ooglens, een ontsteking van het hoornvlies of hoofdpijn door een zonnebril met 100% UV bescherming te dragen.

Bij Govaert Optiek kunt u kiezen uit verschillende soorten zonneglazen. Naast gewone zonneglazen bieden wij ook hoog contrast glazen en polariserende glazen aan. Hoog contrast glazen zijn zonneglazen die ook bij minder licht meer kijkcomfort en contrast garanderen. Polariserende glazen zorgen ervoor dat u minder last heeft van hinderlijke schitteringen, zoals bijvoorbeeld de schittering van het wateroppervlak.

Zonnebrillen

Ook voor een uitgebreide collectie zonnebrillen van de mooiste merken én volgens de laatste trends bent u bij Govaert Optiek aan het juiste adres. Al onze zonnebrillen bieden 100% UV bescherming.

Sportzonnebrillen

Een zonnebril beschermt uw ogen en draagt bij aan een goede oogconditie. Juist bij activiteiten zoals sporten en autorijden is een zonnebril vaak onmisbaar. In onze winkel vindt u een mooie collectie sportzonnebrillen. Ervaar het verschil en kom langs voor een advies op maat.

Bestelling contactlenzen

Bestelling contactlenzen

Facebook

Facebook Pagelike Widget