Oogzorg

Oogzorg staat bij ons centraal.

Uw ogen zijn belangrijk!

Onze zeer gekwalificeerde medewerkers verrichten met behulp van geavanceerde apparatuur uw oogmeting. Ook bekijken wij naast een oogmeting ook de oogconditie. Wij verwijzen u, in geval van twijfel, altijd door naar uw huisarts of oogarts. Het is dan ook verstandig om regelmatig uw ogen te laten controleren. Bij ons staat oogzorg in een hoog vaandel!

Bel voor een afspraak naar Govaert Optiek Zien en Horen in Hoogerheide. Wij adviseren u graag.

Oogmeting

Wanneer u een bril of contactlenzen aanschaft, voeren wij altijd een oogmeting uit. We meten bij een oogmeting met behulp van geavanceerde apparatuur de exacte sterkte van de ogen.

Bent u ouder dan veertig jaar, dan meten wij bij iedere oogmeting ook de oogdruk. Een te hoge oogdruk veroorzaakt problemen in het gezichtsveld. Door uw oogdruk regelmatig te laten meten, kunnen bepaalde oogziekten zoals glaucoom tijdig gesignaleerd worden.

Sterovision

Stereovision houdt in dat voor een comfortabel gezichtsvermogen een aantal kijkvaardigheden goed op elkaar moeten zijn afgestemd. Dit is niet alleen belangrijk om scherp te zien, maar ook voor een perfecte samenwerking tussen uw beide ogen.

Optometrie

Optometrie wordt bij Govaert Optiek beoefend door hiertoe opgeleide oogmeetkundigen die wij in huis hebben. Dankzij onze opleiding en geavanceerde apparatuur zijn wij in staat al in een vroeg stadium eventuele afwijkingen of beginnende problemen te herkennen. In geval van twijfel wordt u doorverwezen naar uw huisarts of oogarts.

Zeker op latere leeftijd of bij risicofactoren zoals diabetes is regelmatig onderzoek gewenst. Het vroegtijdig opsporen van oogziekten zoals glaucoom, maculadegeneratie of staar maakt een tijdige behandeling mogelijk en voorkomt problemen.

Comfortabel zien houdt in: goed nabijzicht, goed verzicht en een optimale samenwerking tussen beide ogen.
Kom naar Govaert Optiek in Hoogerheide!

Bestelling contactlenzen

Bestelling contactlenzen

Facebook

Facebook Pagelike Widget