Monturen

Govaert Optiek in Hoogerheide heeft voor u de juiste keuze.

Brillen

Govaert Optiek vindt het belangrijk dat uw bril bij u past. Wij zoeken graag samen met u naar de perfecte bril. Ons ruime assortiment bestaat uit kwalitatief goede brillen met een uitmuntende afwerking: van klassiek tot eigentijds, van robuust tot elegant en altijd passend bij uw persoonlijke stijl.

Monturen

In de winkel van Govaert Optiek treft u een uitgebreid assortiment monturen aan die zich allemaal kenmerken door kwaliteit en een uitmuntende afwerking. Door jarenlange ervaring vindt u altijd een bril die bij u past, klassiek of eigentijds. Voor alle leeftijden zijn er merken en uitvoeringen waar u zich prettig bij zult voelen en die een aanwinst zijn voor uw persoonlijke stijl.

Glazen

Na het uitzoeken van het perfecte montuur adviseren wij u ook bij het uitzoeken van de glazen. Door onze ruime ervaring zijn wij uitstekend in staat u de glazen aan te meten die u nodig heeft. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor verschillende uitvoeringen, zoals kunststof of glas.

Kinderbrillen

Een kind gaat anders om met een bril dan volwassenen. Daarom moet een kinderbril naast hip vooral stevig zijn. Bij Govaert Optiek vindt u de leukste kindermonturen van de beste kwaliteit. Mocht de kinderbril van uw keuze niet op voorraad zijn, dan maken wij graag in samenspraak met u een vrijblijvende selectie van kinderbrillen. Deze selectie kunt u op een later moment rustig in één van onze winkels bekijken.

Computerbrillen

Wanneer u veel achter de computer werkt, kunnen uw ogen branderig en pijnlijk aanvoelen. Met een computerbril kijkt u meer ontspannen en rustiger naar het scherm. Hierdoor zullen klachten verminderen of verdwijnen.

Service en garantie

Bij Govaert Optiek bent u verzekerd van de beste service en garantie. Vanzelfsprekend kunt u altijd bij ons binnenlopen voor een onderhoudsbeurt aan uw bril. Meestal zijn hier geen kosten aan verbonden.

Bestelling contactlenzen

Bestelling contactlenzen

Facebook

Facebook Pagelike Widget