Contactlenzen

De optiek voor uw contactlenzen!

Contactlenzen

Govaert Optiek Zien en Horen is ook op het gebied van contactlenzen toonaangevend. Onze gediplomeerde contactlensspecialisten bezoeken regelmatig congressen en nascholingscursussen. Als contactlensklant wordt u altijd en uitsluitend geholpen door één van hen.

Welke lens is geschikt voor u?

Voor nagenoeg elk oog is er een geschikte contactlens verkrijgbaar.
Wij willen wel vooropstellen dat het belangrijk is dat de lenzen vakkundig aangemeten worden. Het is ook van belang dat u regelmatig, halfjaarlijks/jaarlijks, een nauwkeurige controle laat uitvoeren. Zo kunt u zo lang mogelijk, liefst een leven lang, gezond lenzen dragen.

Hoe werkt een aanpassing/controle?

Wanneer u voor het eerst contactlenzen wilt gaan dragen of wanneer u tijdens een oogmeting aangeeft dat u dat overweegt, zal één van onze contactlensspecialisten naast de sterkte van uw ogen ook de vorm ervan (de juiste kromming) opmeten. Bovendien wordt de kwaliteit van hoornvlies en traanfilm beoordeeld. Pas daarna wordt een goed advies op maat gegeven.

Type lenzen

Bij Govaert Optiek Zien en Horen kunt u voor alle type contactlenzen terecht.

 

Contactlenscontroles

Bij de contactlenscontroles wordt beoordeeld hoe uw ogen op uw lenzen reageren en of de pasvorm nog voldoet. Bovendien is die controle een goed moment om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen en innovaties waarvan u en uw ogen kunnen profiteren. Zo blijft u altijd goed op de hoogte en bent u verzekerd van de beste contactlenzen die op dit moment beschikbaar zijn.

Bestelling contactlenzen

Bestelling contactlenzen

Facebook

Facebook Pagelike Widget